Jeugd - Gevorderd

Round - The - Pole

Een mooie opstap naar het rc-vliegen is het door de club ontwikkelde rc-round-the-pole-vliegen. Hierbij wordt een vliegtuig met twee draden aan een paal verbonden waar het vervolgens omheen kan vliegen. Met een afstandbediening kan het hoogteroer en gas bediend worden. Er zijn een aantal verschillende vliegtuigen beschikbaar en zelf een model verzinnen is mogelijk.

Depron RC - vliegtuig

Als eerste RC-vliegtuig is het aan te raden om te beginne met eenvoudige en lichte modellen. Deze maken wij meestal van Depron, ook wel bekend als isolatie van ondervloeren. Het schuim is sterk en licht dus heel geschikt om vliegtuigen mee te maken. Er zijn een aantal zenders aanwezig in de werkplaats die geleend kunnen worden.

Boten

Door jonge leden zijn veel verschillende boten gemaakt. De tekeningen hiervan zijn meestal nog beschikbaar dus ze kunnen opnieuw gemaakt worden, of er kunnen nieuwe tekeningen gemaakt worden voor een eigen ontwerp. Er is veel kennis aanwezig binnen de club om te helpen met het verzinnen en maken van een afstandbestuurbare boot.