Jeugd - beginnend

Voor de beginnende jeugd zijn er bouwpakketten gemaakt voor verschillende modellen. In deze bouwpakketten zit al het benodigde materiaal en gereedschappen, samen met een bouwhandleiding. De modellen zijn bij de club ontwikkeld om binnen enkele middagen in elkaar te zetten en vervolgens mee te spelen. Er zijn handleidingen voor vliegtuigen en boten die echt kunnen vliegen en varen. Tijdens de jeugdmiddagen is er begeleiding aanwezig om deze modellen samen te bouwen. 

Lees meer

Jeugd - gevorderd

Ook voor gevorderde jeugd zijn er bouwdozen en tekeningen aanwezig voor uitdagender modellen. Om bijvoorbeeld te beginnen met radiobestuurd vliegen kan er een 'round-the-pole'-vliegtuig gemaakt worden of een volledig afstandbestuurd vliegtuig. Ook zijn er mogelijkheden op basis van eigen fantasie, uiteraard met hulp, een eigen boot of vliegtuig te bedenken en maken.

Lees meer

Volwassenen

Door volwassenen wordt veel aan grote, langdurige projecten gewerkt, maar het is zeker mogelijk om de modellen die bij de jeugd genoemd staan te bouwen om ervaring op te doen. De projecten waaraan gewerkt wordt zijn voornamelijk boten en vliegtuigen, met af en toe een auto. Onder 'lees meer' zijn een aantal projecten van volwassen leden te vinden.

Lees meer